Caffi Etiopia Sidamo Kayon Mountain Natural 200g

12,50  sis. alv.

VUODEN SUODATINKAHVI 2018 1.SIJA

Erityisen vaativille asiakkaille tämä kahvi hyvä suositus. Natural-kahvina monivivahteinen ja kompleksinen, jossa on hieno hedelmäisyys. Vaaleana paahtona haastava espressoksi, mutta mahdollinen ja erittäin hyvä.

Kayon Mountain on pienehkö vuonna 2012 perustettu kahvitila Gujin alueella Sidamossa. Tilalla on tällä hetkellä viljelypinta-alaa yhteensä 500 hehtaaria. Kahvia fermentoidaan vuorokausi ja kuivataan afrikkalaisilla pöydillä 12-20 päivää. Kayon Mountain on natural-kahvina monivivahteinen ja kompleksinen, jossa on hieno hedelmäisyys. Kahvi on mehumainen ja puhtaan makuinen antaen kupilliseen hienot vivahteet ja edistyneemmälle baristalle jopa mahdollisuuden uuttaa moderneja ja hapokkaita espressoja.

Caffi on osallistunut Etiopia Natural -kahveillaan useisiin kahvialan kilpailuihin. Tämä kyseinen kahvi voitti Helsinki Coffee Festival -tapahtumassa vuonna 2018 suodatinkahvi-kategorian. Vuonna 2019 Caffin Etiopia Chelelektu Natural saavutti samoilla festivaaleilla pronssisijan. Vuonna 2016 Caffin Etiopia Suke Quto Natural -kahvilla voitettiin baristojen Suomen mestaruus.

Valitse kahvin jauhatus vaihtoehto