Kaakao vaatii sekoittuakseen voimakasta sekoitusta lusikalla tai pienellä maidonvaahdotusvispilällä ja maidon tulee olla riittävän kuumaa n. 60-70 astetta. Maidonvaahdotusvispilän avulla saa tasaisimman ja miellyttävän kuohkean lopputuloksen.
Barú Cocoa Mocha sekoitetaan maitoon tai vegaaniseen vaihtoehtoon.
Ainesosat: Sokeri, kaakaojauhe 25 %, tumma suklaa kahvitahnalla 8 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kahvitahna (kahvi, luonnollinen maku: kahvi, kaakaovoi), emulgointiaine: auringonkukkalesitiini, luonnollinen maku: vanilja, sellakka, arabikumi), pakastekuivattu pikakahvi, luonnollinen aromi: kahvi. Tumma suklaa sisältää vähintään 49 % kaakaota.
Allergeenit: Valmistettu tehtaassa, joka käsittelee myös maitoa, pähkinöitä, soijaa, gluteenia ja maapähkinöitä.