Mark Gevaux on katukeittiömaailman ikoni. Joka sunnuntai hänet löytää Brick Lane Marketilta, ja kun West Hamilla on kotiottelu, hän on suosikkijoukkueensa stadionin ulkopuolella. Onnettomuuden seurauksena Mark menetti toisen jalkansa ja joutui lopettamaan työnsä teurastajana. Rakkaus hyvään ja maukkaaseen ruokaan vei hänet kuitenkin kaduille.
Hän valmistaa kuuluisat ribsinsä ja myy loppuun yli 500 kiloa joka viikonloppu. Mikä on menestyksen salaisuus? Tomaattipohjainen chilikastike, tietenkin – tulinen, laavanvärinen kastike, jossa on Scotch Bonnet- ja Ghost Chili -pippureita. Mark Gevaux on katukeittiöruoan kummisetä, ja hänen kastikkeensa ovat nousemassa maailmanmaineeseen.
Mark Gevaux är en Icon inom Street Food.
Varje söndag hittar du honom på Brick Lane Market och när West Ham har hemmamatch så finns han utanför sitt favoritlags arena. Efter en olycka miste Mark sitt ena ben och var tvungen att sluta jobba som slaktare. Kärleken till vällagad och smakrik mat tog honom ut på gatan.
Han tillagar sina berömda ribs och säljer slut på
över 500kg värje helg. Vad är framgångsreceptet?
En tomatbaserad chillisås såklart. En ond, lava-färgad sås, med Scotch Bonnet och Ghost Chilli. Mark Gave- naux är Gudfadern av Streetfood och hans såser börjar att bli världsberömda.




